Termeni si Conditii

CONDITII PENTRU VANZAREA PRODUSELOR OFERITE PE SITE

Informatii inainte de cumparare

Aceste conditii generale contractuale, precum si conditiile speciale care pot fi stabilite ulterior, reglementeaza in mod expres relatiile care apar intre PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL, cu sediul in Bld. Pipera nr 1-IA, Ilfov si utilizatorii care contracteaza produsele oferite pe site.

Formularele contractuale sunt disponibile in limba romana.

Urmatoare Conditii Generale au fost elaborate in conformitate cu legislatia romana: Legea 365/2002 privind Comertul Electronic, a legii 21/1992, actualizata 2017 pentru protectia consumatorului si utilizatorului, Legea 650/2002 a Comertului cu Amanuntul, Legea 455/2001 ce reglementeaza semmnatura electronica si legile aplicabile si alte dispozitii legale.

Acceptare TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea si/sau achizitionarea oricarui produs de pe site-ul nostru inseamna acceptarea de catre Utilizator a tuturor si a fiecarei Conditii Generale si Conditii Particulare fara nicio rezerva, care daca este cazul reglementeaza achizitia.

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL informeaza ca procedurile necesare achizitionarii produselor, sunt acelea care sunt descrise in urmatoarele Conditii Generale, cat si cele specifice ce sunt indicate pe ecran in timpul navigarii, astfel incat Utilizatorul declara cunoasterea si acceptarea acestor proceduri ca fiind necesare pentru accesarea produselor si serviciilor oferite in pagina Web. Orice modificare si/sau corectare a datelor furnizate de Utilizator in timpul navigarii va fi posibil si ar trebui sa fie efectuate in conformitate cu instructiunile incluse in site-ul Web.

Produsele oferite in pagina Web impreuna cu caracteristicile si preturile lor, apar pe ecran. Incercam sa prezentam cu cea mai mare precizie, posibile culori pentru produsele noastre, insa trebuie sa tinem cont de calitatea, configurarea si rezolutia monitorului, acestea pot infuenta in perceperea culorilor deoarece poate rezulta o diferenta de culoare intre produsul real si cel care este prezentat pe ecranul monitorului. PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL nu garanteaza culoarea care apare pe monitor sa fie exacta cu a produsului care se comanda. PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL isi rezerva dreptul de a decide in fiecare moment produsele care sunt oferite utilizatorilor prin intermediul paginii Web. Astfel PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL va putea adauga in orice moment produse noi la cele existente in pagina Web, cu exceptia cazului in care se prevede altfel, ca aceste produse noi vor fi reglementate de dispozitiile din Conditiile Generale in vigoare la acel moment. De asemenea, PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea accesului in orice moment si fara preaviz pentru oricare dintre produsele oferite pe site-ul Web.

Mentionam ca imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista mici diferente intre imagine si produsul real.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.pharmamed.roeste proprietatea SC PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.pharmamed.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PHARMAMED CONSULTING & INVESTMET SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL sau dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@pharmamed.ro. PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Dupa efectuarea achizitiei, in timpul cel mai scurt posibil, PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL emite un e-mail catre Utilizator/Cumparator, o dovada de achizitie. Utilizatorul/Cumparatorul poate solicita factura iar PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL se obliga sa trimita factura corespunzatoare. Confirmarea comenzii cat si dovada de cumparare nu vor fi valabile ca si o factura.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 48 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 48-72 ore, prin reteaua proprie de distributie sau curierat (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Politica de retur / Retragerea comenzii.

Conform legii comertului electronic  nr. 365/2002republicata 2006,  „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Aceeasi  lege mentioneaza „Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, in cazul in care acestea au fost desigilate de catre consumator”.
In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:
– produsele  sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate);
– produsele sa fie returnate conform procedurii, in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare.
In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur prezentata pe pagina amintita in acest capitol (conform legislatiei din Roamnia).
Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre administrator doar in cazul in care clientul   constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia.

Procedura pentru exercitarea unei rambursari se va initia cu o solicitare de catre Client prin deschiderea unei gestiuni catre Departamentul Post – Vanzare care apare in pagina Web si sa fie trimisa catre PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL Departamentul Post – Vanzare va raspunde in termen de 48-72 ore de la receptia solicitarii, corespunzator procedurii instructiunilor de rambursare.

Odata primit de catre Client numarul de gestiune, va putea sa efectueze rambursarea in termen de paisprezece ( 14 ) zile de la data notificarii anularii catre PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL, prin trimiterea produsului ( indicand pe colet numarul de gestiune alocat ).

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL. va verifica in depozit starea Produsului rambursat, rezervadu-si dreptul de a nu realiza rambursarea in cazul in care se constata ca produsul achizitionat nu este intr-o perfecta conditie. In cazul in care nu va fi receptionat in ambalajul original, aceasta va supune diminuarea valorii produsului.

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL va gestiona rambursarea pretului si costurilor de transport prin acelasi sistem de plata utilizat de catre client pentru achizitia Produselor. Nu se va rambursa niciun cost aditional din cheltuielile de transport standard, serviciul express, prioritar sau de curierat. Rambursarile se vor efectua in RON.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@pharmamed.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL pentru utilizarea acestui site.

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Politica de Protectie a Datelor Personale 

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL recunoaste importanta protejarii vieții private a utilizatorilor site-ului nostru , fapt pentru care a dezvoltat o Politica de Confidențialitate a datelor cu caracter personal informand utilizatorii site-ului de acest lucru, astfel încât acestia în mod liber și voluntar să decidă dacă să ofere firmei PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL datele cu caracter personal solicitate sau cele utilizate pe site la cererea produse oferite.

PHARMAMED CONSULTIING & INVESTMENT SRL. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment și fără notificare, politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal în conformitate cu legislația în vigoare.

Site-ul www.pharmamed.ro nu conține informații destinate copiilor sub varsta de 18 ani, și, în consecință, nu va colecta date cu caracter personal de la copii sub varsta de 18 ani intenționat, daca totusi acest lucru se intampla si suntem instiintati de aceasta circumstanta vom elimina de pe site orice informatie.

Pentru recrutarea sau achiziționarea de produse, utilizatorii trebuie să acorde in prealabil lui PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL anumite informații personale (nume si prenume ,adresa de e-mail, etc.) pe care PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL le va folosi in vederea formalizarii achizitiei la distanță, pentru a gestiona, administra, livra, extinde, îmbunătăți și adapta serviciile oferite pe site-ul nostru. Asemanator realizarii activitatilor de promovare și publicitate , în domeniul de produse de sanatate, prin orice mijloace care pot fi de interes pentru a extinde și îmbunătăți produsele noastre, adaptam ofertele noastre la preferințele și nevoile dvs., informatii obtinute prin studierea și segmentarea de informații personale și de afaceri care s-au înregistrat în fisierele noastre, ca urmare a accesului la site-ul nostru și pentru a permite navigatii personalizate. Acest fișier, deținut de proprietarul afacerii, PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL

Utilizatorul accepta in mod expres includerea datelor colectate in timpul navigatiei pe pe site-ul web, sau furnizate prin completarea formularelor in orice forma, inclusiv cele care decurg din relatia de afaceri si/sau de livrare a produselor achizitionate, in fisierul mentionat mai sus.

In timpul procesului de colectare a datelor, si in fiecare parte a paginii Web in care  sunt solicitate astfel de date, Utilizatorul va fi informat, fie printr-un hyperlink, fie sub forma de formular, colectarea obligatorie sau nu a acestor date pentru livrarea produselor, cu exceptia comenzii, caz in care PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL raporteaza utilizatorului necesitatea de a include datele privind identitatea si adresa, date necesare pentru a face plata, formalizarea si incheierea vanzarii.

PHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL se angajeaza in utilizarea datelor incluse in fisier, sa respecte confidentialitatea si utilizarea acestora, în conformitate cu scopul fisierului, si sa respecte obligatia de a pastra si de a adopta toate masurile pentru a preveni alterarea,pierderea, tratamentul sau accesul neautorizat.

Site-ul are „cookies”, care permitPHARMAMED CONSULTING & INVESTMENT SRL a obtine o serie de date ale Utilizatorului, cum ar fi alte site-uri vizitate anterior de catre utilizator, precum si produsele si serviciile pe care le prefera.

Daca utilizatorul prefera, poate impiedica accesul la „cookies”  prin setarea browser-ului pentru a alerta primirea de „cookies” si pentru a preveni instalarea de „cookies” pe hard disk, caz in care pagina Web poate sa nu functioneze in mod corespunzator din cauza unor motive tehnice.